Qui Som?

CENTRE PSICOLÒGIC CALDES

Més de 10 anys al seu servei

port xinès

Presentació

El Centre Psicològic Caldes (CΨC) està format per un equip de professionals formats en l’àmbit de la Psiquiatria, la Psicologia Clínica, la Psicopedagogia i la Logopèdia. Especialitzats en l’atenció, el diagnòstic, la intervenció i la prevenció de l’estabilitat psicològica de les persones. Contem amb una experiència de més de 10 anys en el sector, tant a hospitals, clínica privada, pisos assistits, així com a centres educatius d’ensenyament primari i secundari.

Segons la OMS, la salut mental és un estat de benestar on l’individu és conscient de les seves capacitats, pot afrontar les exigències normals de la vida i treballar de manera fructífera essent capaç de contribuir a la seva comunitat.

Entre els nostres valors principals, està la confidencialitat, la privacitat, l’atenció individualitzada, la perseverança i la passió que des del primer dia forma part de la metodologia de treball del nostre centre.

El CΨC està en continu creixement. En una societat tan canviant, de continua evolució, s’ha de saber donar resposta a les necessitats actuals, és per aquest motiu que estem en contínua formació. En aquests moments oferim tractaments amb EMDR.

L’EMDR és un tractament per treballar els Traumes, ajuda a tolerar els records traumàtics i processar la informació traumàtica de manera productiva. Consta de 8 fases i s’acompanya de protocols específics per al tractament de diferents problemes.

EMDR és basa en la noció de que el context del tractament, els moviments oculars, així com, algunes formes d’estimulació bilateral alternatives, permeten als individus traumatitzats processar el trauma racionalment, el distrés relacionat amb ell i superar els símptomes posttraumàtics” (Shapiro, 2001)

Direcció i Coordinació

 • Esther Esmeralda Villanueva. Psicòloga col·legiada 12.286
  Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia
  Llicenciada en Psicopedagogia (UOC)
 • Sònia Pitarch Sànchez. Psicòloga col·legiada 12.883
  Màster en Psicologia Clínica i de la Salut
  Diploma en Intervenció multidisciplinar per Trastorns de la Conducta Alimentària
  Clínic EMDR

Col·laboradors

 • Jennifer Bocanegra Barroso. Psicòloga col·legiada 21.076
  Màster en Psicologia Clínica infanto juvenil
 • Dr. Piero Castro. Psiquiatra col·legiat 46.390
 • Anna Ramon Sarró. Psicòloga col.legiada 23005
  Màster en terapia familiar Hospital de Sant Pau
 • Laura Ferrando Puyuelo. Diplomada en Logopèdia col·legiada 3.864
  Postgrau en intervenció logopèdica en trastorns de la comunicació en dany cerebral
  Àrea d’intervenció infantil, adolescents i adults
 • Alba Rocabert. Psicòloga col·legiada 18.895
  Màster en Psicopatologia Clínica i de la Salut

El Centre Psicològic Caldes és centre col·laborador en la formació de futurs professionals d’alumnes de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC); de la Asociación Española de Psicologia Clínica Cognitivo Conductual (AEPCCC); i de la Universidad Internacional de La Rioja (UNIR).